Vier jaar na de inhuldiging moest de Limite Limite toren wijken voor een meer permanente structuur. Voor de initiatiefnemers was dit niet het einde van het project, maar eerder een nieuw begin. De toren werd gedemonteerd en het materiaal werd opgeslagen in een zeecontainer en verscheept naar Belfast in Noord-Ierland.

Daar, met de hulp van de British Council, werd een lokale / transnationale coalitie gebouwd met lokale opleiding Belfast Institute, het lokale gemeentebestuur, Ulster University en lokaal kunstcollectief Catalyst Arts.

Een team van bouwvakkers bestaande uit enkel vrouwen uit Brussel begon samen met een lokaal team van leerlingen een nieuw paviljoen te bouwen in de Botanische Tuinen van Belfast. Het visuele concept was de Limite Limite toren op zijn zij gekanteld. Lawrence Street-workshops voltooiden het gebouw in januari 2005. Gedurende bijna een jaar verwelkomde het paviljoen concerten – klassiek, folk, indy – visuele kunsten, debatten, filmvertoningen en architectuurworkshops.